Hei, igjen!

Da var jeg her igjen, noen år siden jeg har hatt noen personlig nettside. De seneste årene har gått med til å drive ‘Norwegian-Design’ og Det Skjer i Moss. Men, jeg har fått nok av forretningsdrift. Staten kveler enhver glede ved å drive for selv, med sine regide regnskapsregler.

Nå driver jeg Det Skjer i Moss, på privaten, kun på frivillig basis.

Denne nettsiden skal jeg skrive og legge ut ting jeg personlig er opptatt av, som skrivingen min, tegning og maling, kosthold og ernæring, kattene mine, familien min og trangsynte skråblikk…

Jeg sitter her, kl. 02.23 på natta i kontorkroken min i vårt nye hjem på landet i Råde. Mann Pann sover for lengst og barnebarnet ligger og sover på gjesterommet. Jeg har akkurat lastet opp WordPress, lagt inn ny tjener på Filezilla og valgt et WP-tema.

Dette er bare de første linjene i første blogginnlegg. Det kommer mere, en nettside tar tid å bygge opp – so be patient!