Velværefølelsen

Ofte er det faktisk ikke så mye som skal til, for å lokke frem velvære følelsen. Vi kjenner alle til det og så til de grader nå i korona-tid. Man gidder rett og slett ikke, hverken bry seg med hva en har på seg, eller hår og make up. Det går i de samme 3 antrekkene, når man ikke befinner seg i koseklærne.

Og så kommer følelsen av å være en slusk, kompleksene blir verre. For min del, har det ikke vært noe annerledes. Og neglene!? Ja de er et eget kapittel, finner ikke ‘tid’ eller ork til å gjøre noe med dem, ikke engan klippe eller file. Vel, klippingen sørger de selv for, ved å brekke. Tørre og sprø som de er.

Jeg har jo Ida der, som gjerne steller neglene mine, om og når jeg vil. Men så har jeg tenkt at jeg ikke kan ha pene negler på jobb, de vil bare bli ødelagte. Hvertfall i den jobben jeg har nå.

Men, så kommer man til ‘nok er nok’. Lei av brukne negler og å skjenmes over hendene, om og når jeg måtte pynte meg litt for å gå ut av huset. Det er faktisk helt utrolig hva litt neglelakk kan gjøre for velværefølelsen. Jeg føler meg såååå fin nå, og synes til og med at jeg beveger hendene mere feminint.

Ble de ikke fiiiiine!? Jeg valgte en lakk som heter cat eye. Og jeg er jo så glad i jordfarger av alle slag, så det ble en ‘skitten’ orange, og matcget opp med en kontrastfarge. Lilla og orange er veldig kult sammen, og skriker design.

Jeg elsker Ida sin spider-gel design, så gikk for to av neglene med en farge som matcher de andre. Den skrå skimmer streken skapes ved å holde en magnet tett over gel lakken, før den herdes. Det ble skikkelig stilig. Den lilla ser nesten ut som en fjern galakse. Alt i alt, superfornøyd!!!

Hvis du også vil ha fine negler, så kan du booke hos Ida ved å klikke på linken under.