Annonser og logoer

Jeg har gjennom min tid i Det Skjer i Moss, hatt anledning til å utforme mange annonser for nettsiden, og noen logoer. Her ligger det noen eksempler på det jeg har gjort.

Ny logo for Det Skjer i Moss, som tidligere lignet på konseptet Det Skjer i Kragerø, som jo Det Skjer i Moss, kommer ut i fra. Vi ønsket derimot å avvike fra det konseptet, som i hovedsak består av papirmagasiner. Vi har i hovedsak formidling av alt av arrangementer i Mossedistriktet. Pluss en og annen feature artikkel samt noen filmanmeldelser.

Facebook-siden er størst, med over 9000 følgere. Nettsiden har vært mere aktiv tidligere enn den er nå, men den er også på vei tilbake med mere aktivitet. Det Skjer i Moss drives for tiden på frivillig basis, uten noe firma i bunn. Men jeg håper at det vil bli mulig i fremtiden. Men da trenger jeg en forretningspartner som kan ta seg av forretningsbiten og regnskapet.
Nettsiden: http://www.detskjerimoss.no

Annonser på nettsiden

Bilder til arrangementer

Profilbilde og banner til en Facebook-side jeg driver i tilknytning til Det Skjer i Moss.

Da det stadig kom forespørsler om å legge ut noe vedr. retter, eller tilbud hos spisebransjen, opprettet jeg denne siden kun for det. Det er ønskelig å holde Det Skjer-siden kun til arrangementer.