Grafisk Design // Webdesign

Jeg startet med webdesign rundt 2005, da Mann Pann, Bent Stoa, skulle lage egen nettside for sitt firma. Jeg skulle hjelpe til med noe, og vipps, så var jeg hektet.

Vi bodde på dette tidspunktet i Kragerø og ettersom Bent har tidligere vært AD hos Sportshuset, så lærte han meg hvordan jeg bruker Photoshop og DreamWeaver. Vi startet et selskap innen dette i Kragerø, og jobbet noen år med å tilby nettsider.  Nedenfor er noen bilder av nettsider jeg har laget i et smågenialt program ved navn Site Grinder. Dette progrmmet lot designeren ha full kontroll med designet i Photoshop. Her var mulighetene nærmest grenseløse. Dessverre eksisterer ikke dette progrmmet lengre, selv om jeg fortsatt har det på min maskin. Programmet trenger utbedringer i forhold til brukervennlighet i brukergrensesnittet og CMS-oppdatering. Jeg hr nå gått helt over til WordPress og tilrettelegging av de rette malene. Flere av mine Site Grinder-designs, skal oppgraderes til WordPress.

Bildet under er av et av mine egne hjemmesider for webdesign. Det er laget i Site Grinder og alt det visuelle i Photoshop.

Nedenfor er et bildeglleri med screenshots av nettsider jeg har laget siden start og frem til i dag. Klikk på det enkelte bildet og les mer om den enkelte nettside.