Om

Hvem er jeg, hvem ønsker jeg å være og hva er egentlig relevant eller interessant for deg å vite!?

56 år har brakt meg til dette punktet i livet. Jeg er fortsatt her, og tenker nok jeg skal være her en stund til. Til min store anger, produserte jeg bare èn avlegger her i dette livet, men for en arvtager det er. Denne oppdro jeg alene og om jeg så må si det selv, så er jeg veldig stolt av hvordan det ble. Hun på sin side har laget to vakre arvinger til kongedømmet. De er nå henholdsvis 14 og 17 år.

Jeg er gift med min skjeggevara Bent, som jeg en høstdag i 2005 lastet ned fra internett. Vi har gjort mye morsomt sammen i form av arbeidsrelaterte syssler. Blant annet har vi drevet 2 firmaer sammen. Begge innen web, tekst, foto og sosiale medier. Til og med 2 papirmagsiner klarte vi å få gitt ut. Morsomt men også veldig krevende og slitsomt.

Nå er jeg på jakt etter en fast jobb hvor jeg kan bruke mine kreative sider, men som også faller inn under mine interesser. Da er jo en personlig hjemmeside og blogg midt i blinken for å vise hva jeg duger til.

Jeg er opptatt av bl.a. helse og kosthold, tekstforfatting, visdomsord, fotografering, interiør og design, tegning og maling i ulike medier, katter, reiser, lokalpolitikk.

Kontakt

Jeg er en forvillet Mossekråke, som nå er bosatt i Råde, men adressen min får du ikke. Heller ikke telefonnummeret mitt, det er høyst privat.

Kontakt meg gjerne på epost, eller kommentèr innleggene mine. (med unntak av spam meldinger)